Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا شاهدخت فتحی بیرانوند روز یکشنبه در جلسه شورای اداری افزود: پیش از این نیز یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر لرستانی تحت پوشش پنج صندوق بیمه سلامت بوده اند و ۸۵ درصد این تعداد حق بیمه پرداخت نمی کنند.

وی با اشاره به آغاز اجرای طرح بیمه همگانی از ۱۳ آبان ماه جاری اضافه کرد: هزینه های تشخیصی درمانی، بالا و گران است به نحوی که سالانه ۳۵۰ میلیارد تومان در این راستا به موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت لرستان پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به کاهش هزینه های پرداختی بیماران در بخش های مختلف از جمله بستری اشاره کرد و اظهار داشت: افرادی  که فاقد هرگونه پوشش بیمه ای هستند، می توانند با نام نویسی در سامانه، تحت پوشش بیمه همگانی قرار بگیرند.

فتحی بیرانوند بیان کرد: چنانچه افراد بی بضاعت یا کم توان مالی در دهک یک، ۲ و سه باشند و میزان درآمد آن ها کمتر از ۴۰ درصد حقوق قانون کار باشد دفترچه رایگان دریافت می کنند.

وی افزود: همچنین افرادی که بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصد حقوق قانون کار را داشته باشند باید ۵۰ درصد هزینه ها و دهک های پنج تا ۱۰ نیز حق کامل بیمه را پرداخت کنند.

برچسب‌ها بیمه سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه سلامت کمیته امداد امام خمینی ره لرستان بیمه سلامت کمیته امداد امام خمینی ره لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۶۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت

محمدمهدی ناصحی درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، ۲۲۹۰ دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد داروهای تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

وی گفت: داروهایی که تحت پوشش بیمه‌ای قرارگرفته‌اند برای بیماری‌های دیابت، فشارخون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارند. 

وی با بیان اینکه ۵۹ دارو براساس مصوبه شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: داروهایی که به سبد پوشش بیمه‌ای اضافه شده‌اند شاید به شکلی دیگر یا در دوز دیگری تحت پوشش بوده‌اند. بنابراین تمام مراکز خصوصی و دولتی عرضه‌کننده دارو، ۷۰ درصد از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند.

 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: افراد مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج علاوه بر پوشش ۷۰ درصدی بیمه، مشمول پوشش مازاد به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد می‌شوند. گاهی اوقات، پوشش مازاد بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نیز تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل